sicilie per klassieker

De SiSicilia, van 6 tot en met 13 april 2019.

Vertrek van de rally op zaterdag is zoals altijd in de haven van Palermo. Deelnemers die aankomen per boot worden vanuit het parc fermee in de haven onder politiebegeleiding naar het illustere Grand Hotel et des Palmes begeleid. Ook de auto's die zijn verscheept zullen in de haven klaar staan.

Zondag is de eerste korte rit, dwars door het binnenland naar de zuidkust, met een lunch aan het strand in Bovo Marina. In Baglio Caruana wordt na een wijnproeverij en een diner aan het zwembad overnacht. De volgende dag gaat het via een "stop" op het circuit van Agrigento uiteindelijk naar Modica.

Dinsdag 9 april gaat het vanuit Modica, dwars door het binnenland en over de Etna naar Linguaglossa en het
Shalai Resort. Na de check-in is de hele avond gereserveerd voor een 7-gangen degustatiemenu in het sterrenrestaurant.

Woensdag staat de rit richting Castelbuono op het programma. Bijna 200 km deels over de Targa Florio. Diezelfde Targa Florio staat donderdag op het programma voor een regelmatigheidsrit.

Vrijdag 12 de voorlaatste rit van Relais Santa Anastasia naar Relais Baglio di Pianetto. Op zaterdag wordt er na de lunch weer naar Palermo vertrokken. De auto's worden weer in de haven gestald waarna het tijd is voor een uitgebreid aperitief met hapjes in de stad. Check-in om 20.00 uur op de boot die om 21.00 uur naar Genua vertrekt.

Deelname aan de SiSicilia kost € 3115,- per equipe van 2 personen met eigen vervoer.

Mail ons voor meer informatie, een boeking of een prijsopgave.