sicilie per klassieker

Sicilië Gran Turismo.

De meest uitgebreide route van Sicilieperklassieker vertrekt wederom op de noordhelling van de Etna waar je uiteraard met een persoonlijke transfer vanaf de luchthaven naartoe wordt gebracht.

Via de Targa Florio en een stop in de buurt van Cefalu rijd je dag vijf naar de hoofdstad van Sicilië, Palermo voor drie nachten in Grand Hotel et des Palmes. Uiteraard met valet parking.

Na Palermo gaat de route verder via Alcamo Marina met strand, zwembad en op 10 minuten van Castelamare en de acheologische site van Segesta naar Marsala aan de westkust van het eiland.

Via de zuidkust, Montallegro en Agrigento gaat de reis dan op dag 14 verder naar het barokke Modica en een laatste stop van twee nachten in Siracusa met al zijn oudheden, barretjes en restaurants of Donna Carmela in Riposto als je de reis liever afsluit aan het zwembad met een uitstekende keuken onder handbereik.

zeventien dagen Sicilië Gran Turismo boek je al voor € 4350,- voor twee personen.

Of misschien toch liever de route Barok of Klassiek?

Een paar dagen extra bijboeken in één of meer van de accommodaties of aan het strand aan het einde van de rondreis kan natuurlijk altijd.