sicilie per klassieker

La dolce vita op Sicilië, met een Fiat 124 Sport Spider van Sicilieperklassieker is dat gegarandeerd.

Open rijden is natuurlijk fantastisch en mocht daarom ook niet ontbreken in ons aanbod. Toerend langs de boulevard of tijdens de zonsondergang nog even door de winkelstraat van Portapalo rijdend met de Fiat 124 Spider waan je je meteen in een film.

De Fiat 124 Spiders van Sicilieperklassieker zijn uiteraard ook weer uitgerust met een tripmaster. Zo kun je zonder enig probleem aan de hand van het roadbook de onbekende wegen op Sicilië verkennen.

En natuurlijk is de techtniek van de auto zo up to date dat het voor niemand een probleem is om relaxed en met volle teugen van het rijden te genieten. Het enige om rekening mee te houden is de beperkte kofferruimte, twee stuks handbagage of niet al te grote, zachte koffers passen met gemak in de kofferruimte. Kritisch inpakken is dus wel een must.

De Fiat 124 Sport Spider werd in 1966 voor het eerst aan het puliek getoond op de Autoshow in Turijn. Het ontwerp was van Pininfarina wat garant stond voor een mooi vormegegeven cabrio. Opmerkelijk is dat het ontwerp van de kap van de hand is van Tom Tjaarda, een van origine Nederlander die in de Verenigde staten woonde.

Sicilieperklassieker heeft ervoor gekozen om met de eerste types rond te rijden, met de platte motorkap en de veel elegantere, chrome bumpers.

Of misschien toch liever een Alfa Romeo Giulia?